Ät gott

restaurang bardisk

Restaurangen på Hotell Forsen är en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta vällagad mat baserad på närproducerade råvaror hämtade från skog, sjö, jord, gårdar, fjäll och hav i vår närregion.

Matsalens öppettider
Måndag-fredag serveras dagens lunch mellan kl 11.00-13.30
Måndag-fredag serveras dagens hotellmiddag mellan kl 17.00-20.00
Lördagar och söndagar är köket stängt förutom vid gruppbokningar. 

Dagens lunch

Vi serverar dagens lunch vardagar mellan kl 11.00-13.30. I lunchen ingår varmrätt, salladsbuffé, bröd, dryck och kaffe efter maten. Är ni ett större sällskap får ni gärna boka bord i förväg.

Vi erbjuder också alltid ett vegetariskt lunchalternativ.

Pris: 95 kr per person.

För veckomeny se www.facebook.com/hotellforsen

Vi reserverar oss för ändringar i lunchmenyn.

Café Mjölnaren har fått utökade öppettider och har öppet lördagar och söndag kl 11.00-16.00

den 19 augusti-3 september. Söndag 20 augusti är Café Mjölnaren stängt.

För bokning ring oss på tfn 0933-39700 eller skicka mail till info@hotellforsen.se

Det går ej att boka bord/reservera bord på Café Mjölnaren.

Varmt välkomna!

 

Kvällens Hotellmiddag

Hotellmiddag serveras måndag-fredag kl 17.00-20.00

Ring oss för meny, kockarna bestämmer middagsinnehåll dag efter dag, efter säsong, tillgång och humör!

Pris: 120 kr per person.

För bokning ring oss på tfn 0933-39700 eller skicka mail till info@hotellforsen.se

Det går ej att boka bord/reservera bord på Café Mjölnaren.

Varmt välkomna!

A la carte

Vårt kök jobbar med lokala och regionala råvaror med ett kreativt tänk där vi skapar menyer utifrån säsong och tillgång. Vi samarbetar återkommande med mindre leverantörer för att garantera högklassig råvara, spännande och unika produkter.

Vårt vin- och ölsortiment är väl utprovat och uppdateras kontinuerligt utifrån meny och säsong. Vår vinlista innehåller dessutom alltid minst ett ekologiskt alternativ och vi strävar efter att kontinuerligt kunna erbjuda vin och öl från småskaliga producenter. I Västerbotten finns flera mindre bryggerier. Givetvis återfinns flera av deras produkter hos oss.

Tala gärna med Anna Öbrand om dina önskemål, Anna är dryck- och baransvarig hos oss.

För ala carte ber vi om bokningsförfrågan två (2) dagar i förväg så att vi kan garantera färska råvaror. Ett minimum om 7 personer. 

För bokning ring oss på tfn 0933-39700 eller skicka mail till info@hotellforsen.se

Varmt välkomna!

 

Meny ala carte

Förrätter

Kantarellsoppa med rökt renstek och krutonger     145 kr
Laktosfri. Går att få glutenfri.
Enrisgravad röding på tunnbröd med honung och senapscremé
samt sestad apelsin     157 kr
Laktosfri. Går att få glutenfri.
Moules frites med aioli     160 kr
Laktos- och glutenfri.


Varmrätter

Grillat ankbröst
Serveras med brysselkål,
balsamico & rödvinssås samt gelé på blåbär.     275 kr
Laktos- och glutenfri.
Pepparstek (180g)
Serveras med buljongkokt bakpotatis & cognacssås.     325 kr
Laktos- och glutenfri.
Varmrökt Hälleflundra
Serveras med pepparotscremé, brynt smör samt pressad mandelpotatis.   295 kr
Laktos- och glutenfri.
Ugnsgratinerade havskräftor
Serveras med palsternackspuré samt krabb- och laxkorv.     345 kr
Laktos- och glutenfri.

 

Sött

Lakritsmaräng med apelsinsorbet     95 kr
Laktos- och glutenfri
Blåbärspaj med vanilj- och likörglass     85 kr
Variation på ostar med hjortonsyltade fikon     110 kr
Gutenfri.

Varmt välkomna!