Ät gott

restaurang bardisk

Restaurangen på Hotell Forsen är en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta vällagad mat baserad på närproducerade råvaror hämtade från skog, sjö, jord, gårdar, fjäll och hav i vår närregion.

 

Hotellets matsal är öppet för förbokningar av större grupper, fester, etc Välkomna att boka ditt event. Pga pågående pandemi i samhället gäller särskilda öppettider i matsalen. Kontakta oss gärna för mer information. Tfn 0933-39700 alternativt maila oss: info@hotellforsen.se

För bokning ring oss på tfn 0933-39700 eller skicka mail till info@hotellforsen.se

 

Ala carte

Vårt kök jobbar med lokala och regionala råvaror med ett kreativt tänk där vi skapar menyer utifrån säsong och tillgång. Vi samarbetar återkommande med mindre leverantörer för att garantera högklassig råvara, spännande och unika produkter.

Vårt vin- och ölsortiment är väl utprovat och uppdateras kontinuerligt utifrån meny och säsong. Vår vinlista innehåller dessutom alltid minst ett ekologiskt alternativ och vi strävar efter att kontinuerligt kunna erbjuda vin och öl från småskaliga producenter. I Västerbotten finns flera mindre bryggerier. Givetvis återfinns flera av deras produkter hos oss

Under sommaren 2022 serverar vi endast ala carte till redan förbokade grupper och bröllop. Vi erbjuder en fin och smakfull sommarbuffé kvällstid i vår matsal med start midsommar. Kontakta oss gärna för bordsbokning.