Fler lyxdagar i livet

SÅ HANTERAR VI SITUATIONEN MED COVID-19

Pga pågående pandemi i samhället råder särskilda öppettider i vår matsal. Vi tar gärna emot mindre sällskap och konferensgrupper. Kontakta oss gärna för mer information så försöker vi hitta en lösning som passar dina önskemål och behov. 

Det går fortfarande bra att boka konferens- och mötesrum, hotellrum, stugor och campingplatser! Det gör du enklast genom att ringa vår reception: 0933-39700, måndag-fredag: kl 08.00-20.00 eller skicka e-post med din förfrågan till info@hotellforsen.se

Vi gör allt vi kan för att anpassa verksamheten och kunna välkomna alla gäster. Hotell Forsen och Vindelns Camping är i grunden ett bra ställe att åka till om man vill undvika Corona. Här är det lätt att hålla avstånd till andra människor och vistas ute i vacker och orörd natur.

Ni ska givetvis stanna hemma om ni har sjukdomssymptom, och har ni varit förkylda eller haft sjukdomssymptom så ska ni vara symptomfria i 48 timmar innan ni kommer till oss.

Folkhälsomyndigheten föreskriver, med stöd av smittskyddsförordningen, att restauranger, barer och caféer i hela landet ska vidta särskilda åtgärder för att minska risken för spridning av covid-19.

Folkhälsomyndighetens åtgärder för att minska risk för smittspridning:

  • Trängsel mellan människor i köer, vid bord, bufféer eller bardiskar får inte förekomma utan besökare ska kunna hålla avstånd mellan varandra.
  • Besökare ska äta och dricka sittandes vid bord.
  • Om det är möjligt att låta gästerna beställa och hämta sin mat och dryck själva så är det tillåtet, så länge det inte leder till trängsel eller köer.
  • Hämtmat kan överlämnas som vanligt, så länge det går att göra utan trängsel mellan människor.

Hotell Forsen följer  Folkhälsomyndighetens åtgärder och restriktioner. För att trygga ditt besök, andra gäster och vår personal har vi minskat antalet sittplatser inomhus och på vår terass har vi gott om utrymme mellan borden. Vid behov kommer en entrévärdinna att hjälpa till vid reception och i matsalen så att köbildning inte uppstår.

Vi följer samhällsutvecklingen och situationen med Covid-19 noga. Detta innebär att vi med kort varsel kan komma att ändra öppettider och rutiner för vår verksamhet. Vi hoppas på förståelse för detta och att vi alla kan hjälpas åt att bidra till en trygg, frisk och fungerande verksamhet.

Vi uppdaterar löpande denna sida samt i sociala medier om eventuella förändringar. Vid frågor, ring 0933-39700

Vi hoppas på fina upplevelser tillsammans med er!

Vi förfrågningar om större bokningar var vänlig maila oss: info@hotellforsen.se

Eventkalender

Vår eventkalender uppdateras ständigt med nya aktiviteter så håll utkik här och genom att följa oss på Facebook och Instagram.

 

EVENTKALENDER

Café Mjölnaren öppettider sommaren 2021

5 juni- 27 Juni

Lördagar & söndagar: kl 11.00-16.00 (köket stänger för matbeställningar kl 15.30).
Vi serverar lunchmat, hembakat, glass, kall och varm dryck.

28 juni-8 augusti
Måndag-lördag: kl 11.00-19.00 (köket stänger för matbeställningar kl 18.30).
Söndagar: kl 11.00-16.00 (köket stänger för matbeställningar kl 15.30).
Vi serverar lunchmat, hembakat, glass, kall och varm dryck.

Håll utkik i på Hotell Forsen Facebook och Instagram för speciella event och pizzadagar! Vi uppdaterar löpande.

 

Skolavslutning 15 juni och 16 juni på Café Mjölnaren

Vi serverar en sommartallrik med grillat kycklingspett och tillbehör. Efter maten jordgubbsbakelse. Pris 195 kr per person. Barn under 12 år 95 kronor.
Öppettider: 11.00-15.00
Vi har även glass och fikabröd till försäljning.
Hjärtligt välkomna!
Fira midsommar med en god midsommarlunch
Vi grillar kött och grönsaker och serverar med goda tillbehör. Rökta räkor, goda sallader, såser, etc. Till efterrätt serverar vi en smarrig eton mess med jordgubbar.
Datum: fredag 25 juni, kl 12.00-15.00
Pris: 295 kr per person. Barn under 12 år halva priset.
Dryckespaket inkl 1 glas midsommarbubbel och en starköl alternativt ett glas vin: 155 kronor.
Alkoholfritt dryckespaket: 125 kronor.
BOKA BORD! Tfn 0933-39700
Rustik pizza på Café Mjölnaren
Vi gräddar vår goda rustika pizza i vårt utekök intill Café Mjölnaren. Vår pizzadeg är kalljäst 24 timmar, vilket ger pizzan en seg och rustikt gräddad pizza. Vi toppar våra pizzor med lokala råvaror och delikatesser.
Vi gräddar på beställning så långt det räcker.
Tillfällen sommaren 2021 
19 juni från kl 12.00
1 juli från kl 12.00
2 juli från kl 12.00
10 juli från kl 12.00
15 juli från kl 12.00
16 juli från 12.00
30 juli från 12.00
Fler tillfällen kan tillkomma, håll utkik på Hotell Forsen facebook och instagram för mer information om event och aktiviteter.
Sidan uppdateras löpande. Håll utkik för mer information om vårt event.

Välkomna! 

 

forsränning 1

Vi samarbetar med flera aktivitets- och upplevelseföretag och kan erbjuda olika typer av aktiviteter kopplade till er vistelse hos oss. Varför inte testa forsränning, hundspann, glödvandring, ölprovning eller flugfiske?

Vi skräddarsyr även möhippor och svensexor. Många gånger använder vi sviten för mindre sällskap och t ex en egen privat vin-, champagne-, öl- eller whiskeyprovning.
Ett mindre sällskap tjejer kan t ex relaxa i vår jacuzzi, få en fest make-up lagd eller en läcker håruppsättning, massage och champagneprovning.

Till våra olika dryckesprovningar sätter köket ihop en garanterat uppskattad snackmeny, t ex vårt egentillverkade chips på mandelpotatis från Västerbotten, Västerbottensost-dip, väl utvalda ostar och charkuterier.

Vår stora och ljusa restaurang lämpar sig väldigt väl för alla sorters privatarrangemang såsom bröllop, minnesstunder, 40/50/60-årsfester eller någonting annat. Hela hotellet är naturligtvis handikappanpassat och vi har stora möjligheter att skräddarsy ert arrangemang.

 

Skicka epost till oss på info@hotellforsen.se eller ring oss på tfn 0933-39700.

Vi visar gärna våra lokaler för er, hör av er så bokar vi en tid.