Möten

Coffee break at business meeting

Välkommen på konferens

Alldeles oavsett om ni ska hålla utbildning, planera verksamhet eller fatta jätteviktiga beslut är ni varmt välkomna till oss på Hotell Forsen. Vi har två konferensrum, ett för lite större sällskap på upp till 50 personer, ett lite mindre för upp till 8 personer alternativt att använda som grupprum.

Anna Öbrand är konferens- och eventansvarig hos oss. Hon hjälper er med bokningsfrågor, eventuella aktivitets- och menyval samt genomförande och frågor på plats.

Skicka en förfrågan till helena@hotellforsen.se eller ring oss på tfn 0933-39700.

 

Heldagskonferens

Kom till oss direkt på morgonen. Vi dukar upp förmiddagsfika och ser till att konferensrummet är redo för er. Självklart finns trådlös internetuppkoppling, projektor, duk och whiteboardtavla i våra konferensrum. Konferensrummet laddas med friskt vatten och frukt inför ert möte.

Lunchbuffén serveras i restaurangen på entréplan där ni har utsikt mot Renforsen, passa gärna på att ta en kort lunchpromenad i våra vackra omgivningar.

Eftermiddagsfika med kaffe, vitaminshot och gott fikabröd avrundar dagens aktiviteter.

 

Halvdagskonferens

Välj om du vill börja eller avsluta dagen med lunch i vår restaurang. Därefter välkomnar vi er till konferensrummet där lite lättare förfriskningar väntar. För- eller eftermiddagsfika ingår givetvis i priset.

 

Lunch till lunch

Kom till oss lagom till lunch och påbörja därefter mötet i någon av våra lokaler. På eftermiddagen kan ni om ni önskar välja någon av våra aktiviteter som t ex team-building, glödvandring, forsränning, örtvandring, hundspann, etc. eller fortsätta samtalet och mötet genom ”walk and talk” längs Vindelälvens stränder för att sedan njuta av eftermiddagsfikat vid en öppen eld vid älvskanten.

I vår a la carte restaurang äter ni sedan en god middag tillagad på lokala och regionala råvaror. Vi serverar flera organiska viner och har även samarbeten med mindre och småskaliga vinproducenter. Vin och mat är väl komponerade och vi hjälper gärna till med både meny- och dryckesval.

Ni sover sedan gott på vårt hotell och dagen efter väntar en god frukost med bl a nygräddade våfflor, färskpressad juice, lokala produkter och våra hemmagjorda sylter.

Ni fortsätter sedan konferensen och väljer själv tid för förmiddagsfika, vitaminshot och gott fikabröd. Konferensen avslutas med lunch innan det är dags för hemresa.

 

Ladda ner konferensbeskrivning Hotell Forsen

 

Skicka en förfrågan till helena@hotellforsen.se eller ring oss på tfn 0933-39700.