Om oss

 

 

 

Företaget

Vindelforsarna har två olika former av skydd, det är både skyddat som ett naturreservat och genom Natura 2000. Natura 2000 är ett nätverk bland EU:s medlemsländer med syfte att skydda värdefull natur för framtiden. Vindelälven är en av de fyra stora älvarna i Sverige som inte är utbyggd med vattenkraftverk. Längs stränderna finns en tydlig zonering av växter från stranden och in i skogen.

Mitt i detta skyddade område och alldeles vid kanten av den forsande älven byggdes Hotell Forsen år 1997. Hotellet har 20 rum med 40 bäddar och en matsal som tar upp till 250 sittande gäster. Vi erbjuder konferenslokaler i olika storlekar och i vårt sutterängplan finns Naturcentrum. En utställning av Länsstyrelsen som visar älvens flora och fauna men även bygdens historia, flottningens- och jordbrukets historia i Vindeln.

Vi är stolta över att dagligen få jobba i denna miljö med de möjligheter och utmaningar som detta ger.

Vår verksamhet  består av konferensverksamhet, hotell- och restaurang samt aktiviteter och event kopplat till vår restaurang och miljö.I september 2016 beslutade Kommunstyrelsen i Vindeln att vi även får driva Vindelns camping, en camping som ägs av Vindelns kommun och angränsar till Hotell Forsen.

Vindelns camping består av 45 campingplatser och åtta stugor. Alla stugor har fyra bäddar med möjlighet till extrabädd. På området finns en fin servicebyggnad samt café Mjölnare som är öppet sommartid.  Intill camping och hotell finns även en gammal kvarn som under sommarveckorna förvandlas till ett konstgalleri ”Konst i kvarn”.

Vill du komma i kontakt med oss ringer du vår reception på tfn 0933-39700 eller skickar e-post till adressen info@hotellforsen.se

 

Anna Öbrand
Konferensförfrågningar,  bokningar, matsal och event.
tfn: 0933-39700
e-post: anna@hotellforsen.se

 

Vill du jobba hos oss?
Vi söker ofta extra personal. Anmäl ditt intresse genom att skicka e-post till Anna. Skriv några rader om dig själv. Ålder, om du har tidigare erfarenhet från yrket och varför du skulle vilja jobba med oss.
E-post: anna@hotellforsen.se