Vindelns Camping och Café Mjölnaren

 

 

 

Vindelns Camping

Campingen är liten och familjevänlig och består av 45 husvagnsplatser och 8 stugor. Samtliga stugor är utrustade med pentry (kyl/frys och spis), wc med dusch samt två sovrum med möjlighet till extrabäddar samt allrum. Stugorna byggdes 1997 och är i bra skick. Det går fint att hyra sängkläder och anlita städservice, ange detta vid bokningsförfrågan som görs till Hotell Forsen där du hittar campingens reception för bokning av campingplats eller stuga, in- och utcheckning samt övriga frågor.

På området finns en servicebyggnad med kök, tvättstuga, dusch och wc. Campingen ligger vackert intill Vindelälven och med gångavstånd till Hotell Forsen.

I området finns vackra och lättillgängliga promenad- och vandringsstråk, möjlighet till fiske och sommartid även ett konstgalleri ”Konst i kvarn” och lokala hantverkares utställning ”hantverkare i kvarn”.

På nedre botten på Hotell Forsen finns ett naturrum som presenterar Vindelälvens fauna, flora, historia och kulturbygd. Naturrummet är väl värt ett besök.

Hotell Forsen erbjuder även bastu och badtunna mot bokning i förväg.

Vindelns camping
tfn 0933-39700
info@hotellforsen.se

 

Café Mjölnaren

Caféet är inrymt i den gamla mjölnarbostaden som ligger på campingområdet intill den anrika kvarnen. Caféet har öppet sommartid och erbjuder gott hembakat fika samt lättare luncher och middagar, flera rätter med utgångspunkt i lokala och norrländska råvaror och produkter.

Öppettider sommaren 2021

5 juni- 27 Juni

Lördagar & söndagar: kl 11.00-16.00 (köket stänger för matbeställningar kl 15.30).
Vi serverar lunchmat, hembakat, glass, kall och varm dryck.

28 juni-8 augusti
Måndag-lördag: kl 11.00-19.00 (köket stänger för matbeställningar kl 18.30).
Söndagar: kl 11.00-16.00 (köket stänger för matbeställningar kl 15.30).
Vi serverar lunchmat, hembakat, glass, kall och varm dryck.

Håll utkik i på Hotell Forsen Facebook och Instagram för speciella event och pizzadagar! Vi uppdaterar löpande.