Vindelns camping och Café Mjölnaren

 

 

 

Vindelns camping

Campingen är liten och familjevänlig och består av 45 husvagnsplatser och 8 stugor. Samtliga stugor är utrustade med pentry (kyl/frys och spis), wc med dusch samt två sovrum med möjlighet till extrabäddar samt allrum. Stugorna byggdes 1997 och är i bra skick. Det går fint att hyra sängkläder och anlita städservice, ange detta vid bokningsförfrågan som görs till Hotell Forsen där du hittar campingens reception för bokning av campingplats eller stuga, in- och utcheckning samt övriga frågor.

På området finns en servicebyggnad med kök, tvättstuga, dusch och wc. Campingen ligger vackert intill Vindelälven och med gångavstånd till Hotell Forsen.

I området finns vackra och lättillgängliga promenad- och vandringsstråk, möjlighet till fiske och sommartid även ett konstgalleri ”Konst i kvarn” och lokala hantverkares utställning ”hantverkare i kvarn”.

På nedre botten på Hotell Forsen finns ett naturrum som presenterar Vindelälvens fauna, flora, historia och kulturbygd. Naturrummet är väl värt ett besök.

Hotell Forsen erbjuder även bastu och badtunna mot bokning i förväg.

Vindelns camping
tfn 0933-39700
info@hotellforsen.se

 

Café Mjölnaren

Caféet är inrymt i den gamla mjölnarbostaden som ligger på campingområdet intill den anrika kvarnen. Caféet har öppet sommartid och erbjuder gott hembakat fika samt lättare luncher och middagar.

På Café Mjölnaren kan du under sommaren äta västerbottnisk tapas på fina lokala och regionala råvaror utifrån säsong. Nyfångad fisk från Vindelälven finns ofta på menyn samt bär, svamp och vilt från skogarna intill älven. Vår tapasbar är öppen sommartid.

Sommaren 2018 öppnar Café Mjölnaren lördag 19 maj!

Vi har öppet lördagar och söndagar 19 maj – 24 juni, kl 11.00-16.00

från den 25 juni till och med den 12 augusti har vi öppet sju dagar i veckan:

måndag-lördag kl 11.00-20.00
söndagar kl 11.00-16.00

 

MENY Café Mjölnaren

Hemlagade pajer (veg, kyckling, köttfärs) 95 kronor

Bakad potatis med räkröra alt röra med Vindelnrökt skinka 75 kronor/85 kronor

Kikärtsbiffar med matvetesallad och kräm på rostad paprika 85 kronor

Tacotallrik 95 kronor

Rökt fjällrödning på mjukt tunnbröd med hjortronkröm 115 kronor

Vår norrländska tolkning på vietnamesiska nationalrätten Pho (god sallad med viltskav, kimchi och sesamfrön) 120 kronor

Barnpannkaka med sylt och grädde 3 st  55 kronor/5 st 75 kronor

Vi serverar också tunnbrödsklämma med Vindelnrökt skinka, Västerbottensost och grönt från Hällnäs, Räkmackor, Tunnbrödsklämma med hummus och ett stort urval av fikabröd hembakat på lokala recept. Vi har även italiensk mjukglass och SIA kulglass. Café Mjölnaren har fullständiga rättigheter.

Hjärtligt Välkomna!