Vindelns camping och Café Mjölnaren

 

 

 

Vindelns camping

Campingen är liten och familjevänlig och består av 45 husvagnsplatser och 8 stugor. Samtliga stugor är utrustade med pentry (kyl/frys och spis), wc med dusch samt två sovrum med möjlighet till extrabäddar samt allrum. Stugorna byggdes 1997 och är i bra skick. Det går fint att hyra sängkläder och anlita städservice, ange detta vid bokningsförfrågan som görs till Hotell Forsen där du hittar campingens reception för bokning av campingplats eller stuga, in- och utcheckning samt övriga frågor.

På området finns en servicebyggnad med kök, tvättstuga, dusch och wc. Campingen ligger vackert intill Vindelälven och med gångavstånd till Hotell Forsen.

I området finns vackra och lättillgängliga promenad- och vandringsstråk, möjlighet till fiske och sommartid även ett konstgalleri ”Konst i kvarn” och lokala hantverkares utställning ”hantverkare i kvarn”.

På nedre botten på Hotell Forsen finns ett naturrum som presenterar Vindelälvens fauna, flora, historia och kulturbygd. Naturrummet är väl värt ett besök.

Hotell Forsen erbjuder även bastu och badtunna mot bokning i förväg.

Vindelns camping
tfn 0933-39700
info@hotellforsen.se

 

Café Mjölnaren

Caféet är inrymt i den gamla mjölnarbostaden som ligger på campingområdet intill den anrika kvarnen. Caféet har öppet sommartid och erbjuder gott hembakat fika samt lättare luncher och middagar.

På Café Mjölnaren kan du under sommaren äta västerbottnisk tapas på fina lokala och regionala råvaror utifrån säsong. Nyfångad fisk från Vindelälven finns ofta på menyn samt bär, svamp och vilt från skogarna intill älven. Vår tapasbar är öppen sommartid.

 

Café Mjölnaren är stängt för säsongen.